Over Kees van Os 

Ik ben geboren op 17 september 1965 in Holwerd, Friesland. Opgroeien deed ik in Ermelo aan de rand van de Veluwe. Het bos is een plek waar ik van kinds af aan veel te vinden ben.

Na de middelbare school heb ik een sociale studie gevolgd en ging ik werken in de jeugdhulp. In 2010 heb ik die verlaten en ben ik vol voor mijn training en coach praktijk Courage gegaan.

Ik heb mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling verdiept met een driejarige studie Professionele Communicatie en daarna nog twee jaar masterclasses gedaan in Transactionele Analyse en Professionele Begeleiding. Mijn vechtkunst training en docentschap hebben in hoge mate bijgedragen aan mijn ontwikkeling als mens en als professional.

Van 2020 tot 2022 heb ik in Zuid Frankrijk gewoond en gewerkt. Tijdens de lockdown, vanwege het corona virus, heb ik veel persoonlijk werk gedaan. Meer nog dan alle jaren daarvoor. Een echtscheiding die er flink inhakte was de aanleiding om mezelf en mijn bedrijf opnieuw uit te vinden.

Wat ik veel van mijn klanten terug krijg, is mijn vermogen om mensen mee te krijgen in openheid en kwetsbaarheid. Het is mijn overtuiging dat je daarmee jezelf de kans geeft te gaan staan en te groeien.

Recht voor z’n raap met een glimlach

That’s me.